Werkwijze

Wat houdt een behandeling in?

Je kunt kiezen voor een behandeling in mijn praktijk of een coaching gesprek tijdens een wandeling. Ik werk zowel coachend als energetisch. De behandelingen zijn er op gericht om je snel naar de kern van je probleem te brengen en te leren van het leven. Ze bieden je de hulp die we allemaal wel soms kunnen gebruiken.

Algemeen:

Tijdens een Praktijk behandeling komen we in ons gesprek vanzelf je klachten, problemen of vraagstukken tegen. Daar gaan we mee aan de slag. Ik begeleid je van het denken naar het voelen. Door het contact met je voelen kom je ook dieper in contact met je innerlijk weten. Je krijgt daardoor inzichten in jezelf en je eigen gedrag en dat werkt heel verhelderend. Ik help je om je patronen te doorbreken en om de gevoelens die eraan gekoppeld zitten alsnog te verwerken.

Je krijgt tips en adviezen om goed bij jezelf te blijven en om beter met je emoties en gevoelens om te gaan.

Het is ook mogelijk alleen een Energetische schoonmaak behandeling te ontvangen. Zo’n behandeling werkt als een innerlijke schoonmaakbeurt. Doordat ik voor jou oude pijn en gevoelens doorvoel lossen blokkades op en ervaar jij direct meer rust en ontspanning. Klachten die zijn ontstaan door onverwerkte gevoelens en emoties zoals vermoeidheid, pijn en angst kunnen verdwijnen of minder worden. Vaak krijg je ook inzichten in jezelf of situaties in je leven. Tijdens deze behandeling lig je ontspannen en aangekleed op een massagetafel.

 

Voor wie?

Voor iedereen die klachten, problemen of vraagstukken heeft en wil leren van het leven. De behandelingen werken interactief en zijn niet dwingend. Ze werken met respect voor jouw systeem om de oplossingen van binnenuit te laten komen.

Waarvoor?

Voor fysieke pijn en vermoeidheid, verdriet, angst en boosheid, concentratieproblemen en piekeren, relatieproblemen, onzekerheid en je eigen patronen en valkuilen willen ontdekken en veranderen. Kortom: voor alles wat je wilt oplossen of bereiken.

Tarieven:

Praktijk behandeling € 80,- (60 min.)

Energetische schoonmaak behandeling € 40,- (30 min.)

Coaching tijdens een wandeling:

Ben je graag in de natuur en wil je liever een coachgesprek tijdens een wandeling? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. We maken een wandeling langs het Lonnekermeer of gebied van jouw keuze.

Tarief:

Coaching tijdens een wandeling € 65,- ( 60 min.)

Overige behandelingen: 

Als Wholistic Partner van het Wholism Project bied ik de volgende behandelingen van het Wholism Project aan in mijn praktijk:

Geleide behandeling, Aquarius Labyrint consult, Extra begeleiding na een behandeling en Behandelingen en Verbindingen op proef.

 

Een heldere kijk op je leven