Ontwikkelen

Waarom jezelf ontwikkelen?

Ontwikkelen betekent letterlijk het ontdoen van wikkels. Hoe minder wikkels je hebt hoe minder in-ge-wikkeld je bent en hoe meer je gewoon jezelf kunt zijn. Herken je dat? Je zegt ja terwijl je liever nee wilt zeggen. Je past je aan en spreekt je niet uit. Je gaat met tegenzin of spanning naar je werk. Je snoept, rookt, drinkt omdat er van binnen iets knaagt. Niet jezelf zijn heeft als oorzaak angst zelfs als je die angst niet bewust voelt. Door je te ontwikkelen overwin je stap voor stap je angsten waardoor je meer in contact komt met je hart, je gevoel en dus ook met je liefde.

 

 

 

Waardoor ben ik mij gaan ontwikkelen?

In 2008 beleefde ik een dieptepunt in mijn leven. Aan de buitenkant had ik mijn leventje tiptop voor elkaar maar mijn binnenkant zat er niet meer zo rooskleurig bij. Ik had me teveel aangepast en weggegeven en voelde nog maar weinig levenslust en geluk. Ook had ik last van verschillende fysieke klachten. Kortom: ik was mezelf kwijtgeraakt en zat niet meer lekker in mijn vel.

Ik volgde verschillende opleidingen en workshops die me hielpen om tot antwoorden en oplossingen in mezelf te komen. Vooral door de behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project kon ik grote stappen zetten. De levenslust kwam terug, mijn zelfvertrouwen nam toe en mijn fysieke klachten verdwenen.

Het is mijn ervaring dat je een klacht niet echt kunt oplossen door alleen het symptoom aan te pakken. Juist door ook de onderliggende emotionele oorzaak te verwerken kom je tot een langdurige oplossing van het probleem.

In 2013 ben ik mijn eigen praktijk gestart met als doel mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen, vitaliteit en levenslust. Ik werk op een holistische manier en kijk naar de mens als één geheel.

Wil jij je verder ontwikkelen?

Je bewust worden van je eigen overtuigingen, angsten en patronen is essentieel om ze te kunnen doorbreken en loslaten. Ik begeleid je hierin van het denken naar het voelen zodat je inzicht krijgt in jezelf en je eigen gedrag.

Door de onderliggende onverwerkte emoties en gevoelens van een klacht of probleem alsnog te verwerken ervaar je meer rust en vrijheid. Energetische blokkades en fysieke pijn kunnen hierdoor opgelost worden.

Kortom: wil jij je problematiek oplossen en jezelf daardoor ontwikkelen? Ik help je graag. Mijn werkwijze.

 

 

 

 

 

Een heldere kijk op je leven